Приключенски душ

Сподели

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Приключенските душове са вид охлаждащи душове – те се разполагат в близост до топлинните помещения в спа центъра. Те комбинират

  • вода с различна температура – студена, топла, смесена
  • дюзи с различно налягане и впръскване на водата – едри капки, мъгла, струи, разположени на стените и тавана на душа
  • дюзи за впръскване на аромати
  • сменящи се светлини
  • музика

Благодарение на тези 5 елемента на приключенския душ, се създават различни комбинации на вода, музика и светлина, които се наричат програми. Програмите на приключенския душ целят да пресъздадат водни стихии – тропически дъжд, ниагарски водопад и множество други. Броят на програмите, които изпълнява един приключенски душ последователно са най-малко три и тяхната продължителност е средно 3 минути.  Целта тук  е не само в охлаждане на тялото след сауна или парна баня, а създаване на уникално усещане за истинско водно приключение в посетителите на спа центровете. И приключенските душове наистина постигат това усещане.. тропическата буря е толкова истинска под този душ, колкото и в природата – със всички звуци, гръмотевици, шумът от падащите капти по листата, аромата на дъжд..  Трябва да опитате, заслужава си.

При изпълнението на спа центорве,  Уотър Джи подхожда индивидуално към своите клиенти – нашите инженери и програмисти имат достатъчно опит в проектирането и изпълнението на приключенските душове. Това ви позволява да имате практически всяко водно приключение, защото за нас е възможно да проектираме всевъзможни програми.

Виж още