Изграждане на басейни

water g

Проектиране, строителство и изграждане на обществени басейни

УОТЪР ДЖИ е компания, в която работят специалисти с над десет години опит в изпълнението на басейни, придобит чрез проектирането, изграждането и пуск в експлатация на множество съоръжения в България и чужбина:

• Инженери-проектанти, които въведоха в басейните уникална технология, гарантираща необходимото качество на водопречистване, безпроблемна поддръжка и лесна експлоатация, отговаряща на всички европейски и световни изисквания за обществени и спортни съоръжения.
• Строителни инженери, отговарящи за качественото технологично изпълнение на проектите и осъществяване на комплексен контрол на всеки процес с цел гарантиране на качество, отговарящо на критериите на клиента.

Функционирането и поддръжката на така проектираните и изпълнени съоръжения се характеризира с минимална човешка намеса и завидно дълъг експлоатационен период.

Уотър Джи ООД осигурява гаранционен сервиз на изградените от нея басейни и прави консултации относно подбора и монтажа на оборудването за тях.

Проектиране, строителство и монтаж на басейни Magiline

MAGILINE са 100% френски продукт, който гарантира изключителна бързина, технологичност и качество при изграждането на басейна. Множеството вариации във формите, бордовото завършване и стълбите правят този продукт уникално и изключително добро решение за частните басейни:
• Бърз монтаж.
• Високотехнологичен процес на изграждане.
• Икономичност на инвестицията.
• Изключително лесна поддържка.
• 10 години гаранция.

Това са неоспоримите качества, с които MAGILINE печели доверието на частните клиенти.

Мислили сте, че да имате частен басейн ще бъде свързано с много разходи
и главоболия? Пробвайте MAGILINE и сами ще се убедите, че те са
извор на семейна усмивка на всеки етап – както при изграждането,
така и по време на експлоатацията.

Проектиране и изграждане на частни фамилни и луксозни басейни

Изискванията към съвременните частни басейни и критериите за качеството на изпълнение все повече се увеличават. УОТЪР ДЖИ е инженерингова компания, която въведе в света на басейните уникална технология, гарантираща необходимото качество на водопречистване, безпроблемна поддръжка и лесна експлоатация.

Разполагайки с инженерни и дизайнерски звена, специализирани в разработката на водни ефекти и удоволствия, УОТЪР ДЖИ има възможността да изпълни множество разнообразни екстри, отговарящи на високите изисквания за воден лукс на частния клиент.

Изпълнението на всеки частен басейн минава през индивидуално проектиране, разработка на уникален дизайнерски проект, избор на най-подходящите материали и строителство при засилен качествен
контрол.